نورالدين پورموسي قلي، در جلسه اي که با راهنمايان گردشگري استان ترتيب يافته بود، ضمن برشمردن ويژگي هاي راهنماي خوب و موفق گفت: ارائه اطلاعات به مردم وظيفه سنگين و خطيري است. راهنما يان بايد با منطقه مورد فعاليت خود به خوبي آشنايي داشته باشند و بتوانند مسافران را در مواردي که براي آنها مهم است راهنمايي کنند.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، معرفي ساير آثار و جاذبه هاي استان، ارائه اطلاعات در مورد مسيرهاي مورد بازديد و علاقه گردشگران و ايجاد هماهنگي هاي لازم در موارد پيش بيني نشده را از ديگر اقداماتي برشمرد که راهنمايان با انجام دقيق آنها مي توانند سفر گردشگران را بيش از پيش موفق و ثمربخش کند.
به گفته وي، لازم است راهنمايان همواره اطلاعات خود را به روز کرده و از آخرين اخبار مرتبط با کارشان بهره مند شوند ، همچنين در شناخت ريشههاي علل و چگونگي اتفاقات مربوط به تاريخ و فرهنگ و هنر منطقه اهتمام ورزند تا بتوانند توضيحات دقيق و درست و مفيدي به علاقمندان و گردشگران ارائه کنند.
پور موسي با اشاره به جاذبه هاي منحصر به فردي مانند موزه هاي تخصصي استان، ساحل درياچه اروميه، جنگلهاي ارسبان، بهشت فسيلي مراغه، رود ارس و آثار تاريخي حاشيه آن، دانشگاه ربع رشيدي و ديگر آثار تاريخي، طبيعي و انسان ساز استان، از تمام راهنمايان جوان استان خواست اطلاعات کاملي در مورد تمام اين اماکن داشته باشند.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي در پايان افزود: نبايد از ياد ببريم که راهنما فقط يک شخص معمولي جهت ارائه اطلاعات نيست بلکه به تعداد راهنمايان موجود بايد شاهد ارائه طرح ها و ايده هاي نوين در زمينه هاي مرتبط با کار اطلاع رساني باشيم تا از اين مسير هر روز شاهد موفقيت هاي بيشتر و گسترده تري در زمينه فعاليت هاي گردشگري و جذب مسافران داخلي و خارجي باشيم.
گفتني است راهنمايان جوان گردشگري ملبس به کاورهاي مخصوص، در تمام موزه ها و ابنيه و محوطه هاي تاريخي استان و برخي مراکز دايمي و موقت اطلاع رساني ، از اول تير ماه و در راستاي طرح اطلاع رساني گردشگري آماده ارائه خدمات اطلاعاتي به مسافران و گردشگران محترم مي باشند./106
انتهای پیام/